Tečaj Photoshop

Ste se pri svojem delu že srečali s programom Photoshop? Ste se ga poskusili lotiti sami, pa se vam zdi, da bi bil tečaj Photoshop za vas najboljša rešitev?

Photoshop je odlično orodje za vsakogar, ki si želi iz digitalne slike potegniti največ. Seveda pa program zmore še veliko več. Ponuja možnost risanja, brisanja, dodajanja in združevanja, uporabljamo ga tudi za izdelavo kratkih animiranih filmov in tako naprej … Photoshop je zelo uporaben tudi pri vseh dejavnostih v podjetju, saj z njim lahko izboljšamo marketing, povečamo prodajo ali pa spremenimo grafično podobo podjetja. Vse njegove prednosti boste najbolje spoznali na tečaju Photoshop.

Program Photoshop je eno izmed osnovni orodij oblikovalcev, fotografov in ilustratorjev. Znanje programa je bilo nekoč omejeno le na te poklice, danes pa zaposlovalci že skoraj od vsakega novega zaposlenega pričakujejo vsaj osnovno znanje Photoshopa. Zato se zanimanje za tečaj Photoshop stalno povečuje. Najpogosteje se tečaja Photoshop poleg oblikovalcev in ilustratorjev udeležujejo študentje, zaposleni na področju odnosov z javnostmi ali pa npr. zaposleni na področju marketinga, čeprav je namenjen praktično vsem, tudi tistim, ki želijo Photoshop uporabljati v zasebnem življenju.

Tečaj Photoshop je namenjen spoznavanju programa ter njegovih funkcij in orodij. Na tečaju Photoshop se boste naučili obdelave fotografij, bližnjic, barvnih korektur, odstranjevanja elementov, retuširanja, spoznali boste maske, delo z layerji, pa še kaj bi se našlo. Tečaj Photoshop vas bo usposobil tudi za izdelavo kvalitetnih in kreativnih slikovnih predstavitev.

Prednost udeležbe na tečaju Photoshop se zagotovo skriva tudi v tem, da si lahko z znanjem Photoshopa povsem spremenite karierno pot, nenazadnje pa veliko lažje najdete tudi novo zaposlitev.

https://www.go-tel.si/tecaji/photoshop.php

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply