Poročni šopek

Kako radi občudujemo lepe neveste, ki so na svoj dan tako urejene, da nam velikokrat zastane dih in nekako ne najdemo pravih besed, kako bi opisali to čudovito nevesto. Toliko posebnih in enkratnih detajlov. Na koncu pa še enkraten poročni šopek, ki se v celoti sklada s celotno poroko in videzom neveste.

Da so rože nek simbol poroke, nam je jasno. Skorajda ni poroke, kjer te ne bi bile prisotne, ni nikjer neveste, katere ne bi krasil prelep poročni šopek. Ker os okusi različni, si ga lahko sestavimo lastnih željah. Na voljo so nam v raznih barvnih kombinacijah, kombinacijah z raznimi cvetovi, ipd. Vse za to, da bo nevesta za piko na i nosila prelep šopek.

Običajno poročni šopek kasneje pristane v tujih rokah. Nekako iz navade na vsaki poroki nevesta vrže šopek v kopico drugih žensk, katere so običajno neporočene. Tista, katera ga ujame, je srečnica, katera se bo poročila v naslednjem letu. Seveda ne gre za pravilo in, da mora dejansko tako tudi biti in držati. Gre za igro in veselje, katerega prinaša, ki se odvija že vrsto let na porokah in običaj poznamo prav vsi.

Če želimo super poročni šopek, morda pregledamo več različnih možnosti, tudi povprašamo prodajalce za nasvete. Seveda je pomembno, da se barvno ujema z barvnimi kombinacijami »poroke«. Želimo, da je vse v pravem in enakem tonu. Glede na to, da nam je to tudi omogočeno, glede na veliko možnost izbire, skorajda nimamo razloga, da tudi poročni šopek ne bi bil popoln.

Morda imamo občutek, da so neveste in tudi ženini zahtevni, da iščejo dlako v senu in stremijo k popolnosti. Seveda jim tega ne zamerimo, glede na to, da gre za njun dan in morda je to najverjetneje njuna prva in zadnja poroka, na kateri sta glavna akterja. Zato vestno sledimo željam in potrebam bodočih mladoporočencev.

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply