Steklena vrata niso več krhka in lomljiva

Steklo danes ni več le zelo prozorno in krhko. Izdelki iz tega materiala so lahko zelo trpežni in motni. Zato je odveč bojazen, da steklena vrata ne bi dolgo krasila in varovala vašega doma. V podjetju Vranešič boste našli takšna, ki bodo v vaše sobane prepustila dovolj naravne svetlobe. Elegantna steklena vrata so izdelana iz kaljenega stekla. To je toplotno utrjeno, zato je odporno proti površinskim poškodbam. Ne bo se vam treba bati, da jih bo poškodoval vsak najmanjši dotik. Takšna steklena vrata so odporna tudi proti lomljenju in temperaturnim razlikam. Omogočala bodo tudi dovolj zasebnosti. Osem milimetrov debela steklena vrata so namreč lahko mlečna.

Steklena vrata so moderen okras

Mlečni videz stekla zagotovi, da se skozenj ne vidi in tako se ne razkrije notranjost. Imeli boste vse: varni boste in moderni. Vaš dom bo zrcalil vašo osebnost. Vaša nova steklena vrata pa se bodo zlila z dekorjem. Zaradi kakovostne izdelave bodo dolgo krasila vaš dom in hkrati poskrbela še zato, da jih boste zlahka odpirali. Imajo le vratne tečaje in kljuko ter ključavnico. Lahko izbirate, kakšno okovje bodo imela vaša steklena vrata. Še najbolje pa je, da lahko izberete takšna po svoji meri. Pri podjetju Vranešič so na voljo steklena vrata, okrašena z najrazličnejšimi grafikami. Te so lahko na notranji strani ali zunanji, odvisno od želja stranke.

Steklena vrata v skladu z vami

Čiste linije in lepi vzorci, skladni z vašim značajem, vas bodo vsak dan znova razveseljevali. Na voljo je omejeno število vzorcev, vendar je izbira pestra. Zagotovo boste našli takšna, ki vam popolnoma ustrezajo. Predvsem privrženci minimalističnega dizajna se bodo povsem zaljubili vanje. Poleg že naštetega je krilo opremljeno z dodatki. Na dnu je mogoče najti ventilacijski izrez. Lahko se odločite za večjo širino, kar je treba doplačati. Vašo ključavnico je mogoče zakleniti ali pa tudi ne. Več svobode boste imeli pri izbiri podbojev. Ti so v nasprotju s ploščo za odpiranje in zapiranje barvni.

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply