Libela Group se trudi, da vas bodo gradbena dela stala manj

Je še kje kakšno podjetje danes, ki zasleduje cilj, da bodo stranko storitve stale čim manj, še posebej pa gradbena dela? Verjetno nič ali pa morda zelo malo, če pa temu dodamo še to, da strokovnjaki v podjetju libelagroup.si prevzamejo tudi do te mere, da sami vse organizirajo, se vse dogovorijo s podizvajalci in tako dalje, pa verjetno najdemo še kakšno podjetje manj. Gradbena dela nikakor niso poceni. Vendar pa upoštevajte, da je treba plačati tudi delovne stroje, kateri imajo amortizacijo preračunano večinoma kar na minuto, hkrati pa je poraba goriva tudi ogromna in ravno ti v večini primerov dodajo največ k končni vrednosti gradbenih del.

Vendar pa višja cena ni osnovana le na mehanizacijo in če se boste odločili za podjetje Libela Group gradbena dela ne bodo tako visoka

Večinoma je tako, da fizične osebe nastopajo pri gradbenikih le enkrat, morda dvakrat, kaj večkrat pa tudi ne, razen v primeru dodatnega naročila. Ravno zato nimajo prav nobene možnosti za nižanje cen, kar pa omenjeno podjetje lahko doseže, saj Libela Group gradbena dela naroča kar precej pogosto. Prav tako v tem podjetju skušajo predvideti tudi vse stroške, da stranka lahko okvirno pozna te vrednosti, saj se večina stroškov pokaže večinoma šele po tem, ko je bilo delo že začeto. In ravno to je tista velika prednost, če boste najeli za gradbena dela omenjeno podjetje, saj oni pa predvidijo, kateri stroški se znajo še pojaviti, tako da veliko bolj znate predvideti vrednost naročila. Vendar pa tudi to za njih še ni dovolj, saj si želijo, da njihove stranke sklad evropskih sredstev za energetsko varčne gradnje čim bolj izkoriščajo. Država za energetsko varčno gradnjo podarja praktično ves čas neke subvencije in zakaj jih ne bi izkoristili, če pa se gradbena dela kar na enkrat s tem pocenijo in to niti ne za nizke vrednosti.

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply