K Gerardu po ugodno pločevinasto kritino

Gerard ima na področju strešne kritine sloves že kar nekaj desetletij in to v svetovnem merilu. Pri nas se sicer njegova kritina prodaja, uspešno, ampak glede na vse lastnosti, ki jih ima ter tudi glede na ves svetovni sloves, lahko vsekakor rečemo, da ima vsaj pri nas še kar nekaj rezerv. Vendar pa gre razlog za malo slabšo prodajo njegove kritine pri nas iskati v tem, da nima pločevinasta kritina cenik tak, kot si ga Slovenci želijo in tak, ki bi konkuriral mnogim drugim proizvajalcem. Ampak seveda je to le na prvi pogled, če bi si vsak vzel samo minuto več časa in preučil, zakaj nima pločevinasta kritina cenik najnižji tudi pri Gerardu, pa čeprav izstopanje ni veliko, bi videl, da je dejansko Gerard najboljša izbira.

Gerard z garancijo

Je še kdo, ki nudi tudi tako dolgoletno tradicijo kot jo zagotavlja Gerard? Težko ga boste našli, kar je še en razlog več, da so je la proizvajalec tako zelo prepričan v kakovost svoje kritine, da lahko nudi tako dolgo garancijo. Prav tako nudi tudi obilo ostalih prednosti pred konkurenti, kot so lahka strešna kritina, prav tako tudi uporaba na vseh strešnih konstrukcijah, vzdržljivost v praktično vseh vremenskih razmerah, kot se druge kritine že vdajo in potem pride do razmočenega ostrešja in velikokrat celega stanovanja in še veliko prednosti bi lahko našteli, zakaj nima pločevinasta kritina cenik toliko višji od konkurence, kot se to zdi.

Gerard zagotovo najboljši pri pločevinastih kritinah

Velikokrat lahko slišimo Primorce, da pri njih kaj drugega od opečnatih ceglov, ki so pritrjeni z betonom, tudi slučajno ne pride v poštev, saj edino na tak način in ta kritina vzdrži močno burjo, maestral in druge močne vetrove, ki v sunkih res dosegajo že orkanski veter. Ampak če se boste odločili za Gerard in ne boste gledali samo na to, da ima ta pločevinasta kritina cenik visok, boste ugotovili na koncu, da boste veliko privarčevali že zaradi polaganja kritine, saj se ta pločevinasta kritina povsem enostavno pritrdi, drži pa bolje od vseh sistemov, vidite lahko dokaze za to po vsem svetu.

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply