Po didaktične igrače za večje v Majtoj

Ko otrok enkrat že malo odraste in začne izražati svoje želje, starši kar nekako izgubijo stik s tem, katere didaktične igrače bi bile primerne in najboljše za njihove otroke. Otroci so že toliko veliki, da opazujejo okolico, da sami povedo, kaj si želijo in iščejo rešitve, kako bi do želene igrače lahko prišli. Takrat večina staršev kar sama neha z iskanjem prave didaktične igrače, pa čeprav bi lahko imeli velikokrat celo najboljši predlog, da bi se lahko z otrokom tudi družili in da bi v otroku še vedno vzpodbujali učenje. Če ste izgubili to nit in ne iščete več igrač, potem le poglejte na stran Majtoj, kjer boste našli številne didaktične igrače za malo večje. Videli boste, koliko je še zanimivih stvari, da se ne bo otrok ves čas igral samo sam s seboj več ali manj samo v namišljenem svetu.

Majtoj tudi za družinske didaktične igrače

Pri malo starejšem otroku se mnogo prevečkrat zgodi, da se starši in otroci kar nekoliko preveč oddaljijo. Starši imajo končno doma malo večjega otroka, ki se zna tudi sam igrati, zato ga kar pustijo, da se lahko malo odpočijejo. Vendar pa je starševstvo zelo zahtevno, saj tudi takrat ne smemo kar povsem zaspati na tem, kar smo do sedaj naredili in je bolje, da si pogledamo, kakšne didaktične igrače ima Majtoj, da se bomo lahko družili z otrokom in da se bo otrok še vedno učil in ustvarjal. Kakšne table piši briši so idealne didaktične igrače, pa tudi ustvarjalne pene in plastelin, ki ga je težko dobiti, pri Majtoju pa je to vedno na voljo.

Majtoj tako za dekleta kot dečke

Nekje za 5 – 6 letnike je didaktične igrače danes kar težko dobiti, hkrati pa starši samo poslušajo, kako si otrok želi ta avto oz. to punčko, ne pa kako si želijo še kaj bolj zanimivega. Pri omenjenem podjetju boste dobili tako za fantke kot tudi punčke didaktične igrače, prav tako pa tudi kakšna zunanja igrala, figurice, sestavljanke, plastelin, otroški nakit, različne mozaike in še bi lahko naštevali.

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply