Zaščitite svoj najdragocenejši zaklad v elektronski obliki – svojo Android napravo

Ali si dandanes sploh še predstavljate dan, brez da bi osvežili Gmail (ali službeni e-poštni nabiralnik) ter prebrali e-pošto? Ali si še predstavljate dan brez objavljanja takšnih in drugačnih vsebin na družbenih omrežjih, brskanja po spletnih portalih, igranja igric in ostalih radosti, ki jih ponuja sodobna tehnologija? Ker vas bo večina zagotovo negativno odgovorila na zgornja vprašanja, se boste najverjetneje strinjali tudi s trditvijo, da je za varnost Android naprave potrebno poskrbeti na enak način, kot za varnost osebnega ali službenega računalnik.

Kdor v današnjem času misli, da za operacijske sisteme Android ne obstajajo zlonamerni programi, se krepko moti. Ne samo, da obstajajo, njihovo število eksponentno narašča, poleg tega pa so tudi najbolj rastoči segment zlonamerne programske opreme.

Mnogi uporabniki Android se verjetno niti ne zavedajo, kakšna »katastrofa« bi se lahko zgodila, če bi hekerji vdrli v njihovo napravo in zlorabili vsebino. Kraja finančnih sredstev preko mobilnega bančništva, zloraba in neželena objava osebnih fotografij, nepooblaščen dostop do zaupnih službenih podatkov preko e-poštnega odjemalca in še bi lahko naštevali. V kolikor ste en izmed tistih uporabnikov, ki mislijo da je zaščita Android naprave nepotrebna ali odvečna, raje ponovno premislite.

Zato vam podjetje Dr. Web predstavlja revolucionarni izdelek Dr. Web Security Space za Android, ki je plod priznanega ruskega podjetja Dr. Web, ki se z lastnim razvojem protivirusne programske opreme ponaša že od davnega leta 1992. Dr. Web Security Space za Android ni le od številnih običajnih oziroma osnovnih protivirusnih programov.

Dr. Web Security Space za Android uspešno in učinkovito varuje vašo Android napravo s skeniranjem realnem času. Za to je odgovorna funkcija SpIDer Guard, ki se med zagonom operacijskega sistema Android naloži na spomin naprave in skenira vse datoteke, do katere dostopate. To seveda pomeni, da grožnje blokira takoj, ko dosežejo vašo napravo.

Eden od naših paradnih konjev, vsaj kar se funkcij tiče, je zagotovo Dr. Webova zaščita proti kraji. Ta deluje tako, da v programu najprej nastavite geslo, nato pa še seznam prijateljev oziroma seznam številk, katerim zaupate. Če se zgodi, da napravo izgubite ali da vam jo ukradejo, lahko napravo blokirate na daljavo iz katerekoli številke iz seznama prijateljev. Tako bodo vaši zaupni podatki varni pred nepridipravi. Blokado lahko seveda izničite tako, da vnesete geslo, ki ste ga definirali ob aktivaciji te funkcije.

Najboljšo stvar smo seveda pustili za na konec članka, in sicer vas obveščamo, da bralci sloprofi.si  prejmete 1-letno licenco za protivirusni program Dr. Web Security Space za Android brezplačno. Prejmete jo tako, da nam na e-poštni naslov prodaja@drweb.si pošljete sporočilo z zadevo: Dr.Web Andorid Sedaj se boste vsi vi, ki se zavedate pomembnosti zaščitene Android naprave, lahko prepričali v zanesljivost in kakovost izdelka.  

Povezava: https://drweb.si/

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply