Kje na ultrazvok rame hitro?

Za veliko bolnikov, ki imajo težave z rameni, so bolečine tako hude ali pa je gibanje ramenskega dela telesa tako omejeno, da nočejo čakati po več mesecev, da bodo ultrazvok rame sploh dobili. Če ste tudi vi eni izmed teh oseb in želite ultrazvok rame dobiti hitreje kot pa v nekaj mesecih, potem je samoplačniška pot tudi za vas. Zasebna podjetja, kamor sodi tudi Ultralab, nudijo različne ultrazvočne preiskave, za katere bomo sicer plačali nekaj, a bomo tudi naročeni zelo hitro. Načeloma lahko ljudje ultrazvok rame dobimo preko napotnice, ki nam jo izda osebni zdravnik, a ker za preglede po tej poti lahko čakamo več mesecev, to večini ljudi ne ustreza. Zato pa si poglejmo, zakaj je to preiskavo pametno izkoristiti po samoplačniški poti.

Po ultrazvok rame takoj, če ne bo joj!

V prejšnjem delu tegale krajšega članka smo že povedali, da si ultrazvok rame lahko priskrbi vsak izmed nas tako, da se na tega naroči pri zasebni ambulanti. Nismo pa še povedali, zakaj je ultrazvok rame dobro opraviti pri podjetju Ultralab, zato pa bomo to storili zdajle.
Razlog, zakaj je ultrazvok pri zasebnih ambulantah dobro izkoristiti, je jasno v tem, da bomo tako prišli na vrsto takoj. Pri zasebnikih nikoli ni dolgih čakalnih vrst. Najdlje, kar bomo čakali, je en teden, pa še to je zelo redko. Čeprav pa ultrazvok rame po samoplačniških poti jasno zahteva neko vsoto denarja, pa se ta ne more primerjati z bolečino, ki jo lahko utrpimo, ko čakamo na tako preprost pregled po več mesecev. Bolečine, ki pa jih oseba, ki nujno potrebuje tak pregled, lahko občuti v času enega ali več mesecev, pa so lahko grozno neprijetne. Torej popolnoma nobenega razloga ni, da bi sami sebe trpinčili in se dajali skozi agonijo, če pa si ultrazvok rame, lahko zagotovimo hitro in s tem posledično tudi samo zdravljenje ramena.

Cena ultrazvoka rame in informacije

Seveda, vse se vrti okoli cene in tega, koliko bo treba za ta pregled plačati, če pa že tako ali tako plačujemo zdravstvena zavarovanja. No, kljub temu stane ultrazvok rame le okoli 60 €, kar pa spet ni toliko, da bi trpeli bolečino več mesecev.
Informacije o samem pregledu in kaj za pregled potrebujemo, pa lahko najdemo tukaj: https://ultralab.si/ultrazvok-rame

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply