Čim prej uporabite super karitejevo maslo

Karitejevo maslo bi morali imeti doma vsi. Dejansko ga ni izdelka, ki bi ga lahko uporabljali za toliko različnih stvari in na tako različne načine. Dejansko se lahko karitejevo maslo uporablja za vse tegobe, ki jih imamo s kožo, pa tudi marsikatero težavo, ki ima izvor v notranjosti telesa. Dejansko lahko rečemo, da je najbolj vsesplošno uporaben izdelek, kar ga poznamo. Če greste na dopust, je še posebej priporočljivo, da ga vzamete s seboj, saj bo nadomestil tisto stvar, ki ste jo pozabili doma. Seveda pa je pomembno, da je karitejevo maslo povsem naravno, brez kakršnih koli dodatkov, povsem naraven in izdelan samo iz plodov drevesa karite. Ker takšno karitejevo maslo ni enostavno dobiti, namig, karitejevo maslo Malinca podjetja je narejeno samo iz plodov karitea, torej ste lahko prepričani, da ne boste nanašali na kožo kakšnih nepotrebnih dodatkov, ki lahko le škodijo.

Karitejevo maslo Malinca naredi sama

Glede na to, da kozmetična industrija kaj hitro naravnim kremam doda še kaj zraven, je še najbolje, da se karitejevo maslo kupi kar v Malinci, saj ste v tej trgovini pa res lahko prepričani, da boste dobili čisto naraven izdelek, ker prisegajo le na naravne izdelke. Delajo ga sami, tako da so prepričani o poreklu, res pa je, da lahko malo kristalizira, ker je povsem naravno. Ampak nič zato, ni pokvarjeno, samo nanesite ga na toplo kožo, pa se bojo kristali čisto takoj stopili.

Karitejevo maslo tudi za dojenčkovo kožo

Vsi vemo, kako nežna in občutljiva je dojenčkova koža. Kaj hitro se pojavijo izpuščaji, še posebej je po ritki največkrat problem. Takrat ne uporabite izdelkov, ki vsebujejo zdravilo, raje posezite po karitejevem maslu. Prav tako ga lahko uporabite za celjenje poškodb, da preprečite nastanek brazgotin, saj izredno dobro navlaži kožo.
Glede na to, da je karitejevo maslo uporabno za ogromno težav, je še najbolje, da si pogledate, za kaj vse ga lahko uporabljate.

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply