Neskončno možnosti za okusne, zdrave in zabavne smutije

Smutiji so v zadnjih nekaj letih postali neverjetno priljubljeni in ni čudno, da se je tudi marsikdo izmed nas znašel v »smutimaniji«. Razlogov zakaj so smutiji postali tako priljubljeni, je veliko. Slasten sadni ali zelenjavni napitek je odličen vir vitaminov skozi vse leto, ne le poleti, ko hrepenimo po osvežitvi. Pozimi namreč z vnosom vitaminov krepimo svoj imunski sistem in se tako lahko izognemo marsikateremu prehladu in slabemu počutju. Poleg zakladnice vitaminov, mineralov, antioksidantov, beljakovin in drugih hranil, je prednost smutijev tudi njihova lahka prebavljivost, kar se kaže v hitrem učinku na povečanje energije. Tretja prednost je tudi to, da skupaj s prehranskimi hranili zaužijemo tudi vlaknine, ki podaljšajo občutek sitosti in hkrati tudi izboljšajo prebavo in izločanje. Najboljša prednost izmed vseh pa je zagotovo njihova hitra, zabavna in zelo raznolika priprava.

blender

Dodajte več hranil v vaš kozarec

Če enostavno obožujete sadne in zelenjavne sokove, potem so Philipsovi blenderji za pripravo okusnih napitkov pravi za vas. Gre namreč za izjemno kakovostne mešalnike, ki bodo popolnoma spremenili vaše počutje in dnevno rutino. Prav vsi mešalniki se ponašajo z zmogljivim motorjem in z inovativno tehnologijo ProBlend, ki omogočata najučinkovitejše mešanje sadja, rezanje zelenjave in drobljenja ledu. Dobrodošla lastnost vseh mikserjev je tudi priročno prilagajanje hitrosti in časa mešanja z uporabo pulznega delovanja. In ker so želje in potrebe vsakega posameznika drugačne, tudi Philipsovi mešalniki to upoštevajo. V nadaljevanju predstavljamo 3 najboljše mešalnike Philips, za katere lahko z zanesljivostjo trdimo, da bodo zadostili vsem vašim potrebam.

 

Užijte več hranljivih snovi

Zmogljivi blender Philips Avance Innergizer je najboljši primer, kako iz sadja in zelenjave iztisniti kar največ hranljivih snovi. Z zmogljivim 2000 W motorjem in s kar 45.000 vrtljaji na minuto tudi najtršemu sadju in zelenjavi ne pusti nobene možnosti – zaradi izjemne zmogljivosti in tehnologije ProBlend Extreme lahko iz vaših najljubših sestavin iztisne kar 97 % vseh hranljivih snovi, da jih tako telo lažje vsrka. Mikser ima priloženo tudi tiho kupolo za blaženje zvoka, kar je še posebej odlično za pripravljanje napitkov v zgodnjih jutranjih urah. Da lahko naenkrat pripravite smutije za celotno družino je zaslužen tudi mešalni vrč s prostornino 2 l, kar je več kot pri večini klasičnih blenderjev. Vrč je izdelan iz kakovostnega titana, ki ne pušča nikakršnih strupenih snovi v živila, prav tako pa je zelo enostaven za čiščenje, saj ga lahko preprosto operete v pomivalnem stroju. V pomivalnem stroju je pravzaprav možno očistiti tudi vse ostale nastavke, razen glavne enote in rezila, ki bi s takšno nego hitreje izgubil ostrino. Mixer se ponaša tudi s preglednim digitalnim zaslonom s 5 prednastavljenimi načini in z ročnim načinom z možnostjo različnih hitrosti, prav tako pa ima tudi funkcijo samodejnega izklopa.

 

50 % bolj gladko mešanje

Za vse ljubitelje popolno zmešanih sadno-zelenjavnih napitkov je pravi naslov mikser Philips Avance Collection HR3655/00, ki meša sestavine do kar 50 % bolj fino, kot njegovi predhodniki iz iste serije. S 1400 W moči in 35.000 vrtljaji na minuto je njegovo mešanje fino in gladko tudi ob najbolj zahtevnih koščkih sadja in zelenjave. Pohvali se lahko z izjemno tehnologijo in rezili ProBlend 6 3D, s katero se ohranja vsa hranljivost živil in jih zmeša v najbolj fin in okusen napitek. Zaradi ročnega načina nastavljanja hitrosti, je primeren tako za nežno mešanje mehkega sadja, kot tudi za učinkovito mešanje tršega sadja in zelenjave. Za še povečano moč poskrbi pulzno stikalo, ki je še posebej primerno za pripravo sadnih napitkov – tako si lahko zjutraj hitro pripravite okusen in zdrav smuti.

Mešalni vrč ima, ravno tako kot zgornji predhodnik, prostornino 2 l, izdelan pa je iz kakovostnega stekla, ki je neobčutljiv na praske in ga je, tako kot ostale snemljive dele mešalnika, mogoče temeljito očistiti v pomivalnem stroju. Blenderju sta priložena tudi 2 praktično nezlomljiva tritanska lončka prostornine 600 ml, kar pomeni, da lahko smuti enostavno spravite v torbo in ga vzamete s seboj na pot, brez skrbi, da bi lonček počil ali da bi smuti iztekal. Zaradi učinkovitega upravljanja in enostavne uporabe vas bo ta mešalnik še dodatno motiviral k zdravemu načinu življenja.

 

Zeleni napitek v nekaj sekundah

Za tiste malo manj zahtevne ljubitelje smutijev je pravi naslov mixer Philips Viva Collection HR2173/90, ki se ponaša z zmogljivim 600 W motorjem za enostavno mešanje. Kratko rezilo ProBlend s 5-kraki iz nerjavnega jekla, bo vse vaše najljubše sestavine razrezalo hitro in učinkovito. Blender se odlikuje tudi po visokokakovostni 2 litrski stekleni posodi, ki ne dopušča, da bi prišlo do prask ali neprijetnega vonja.  Posoda ima tudi indikator nivoja vode in ročaj, kar pripomore k še bolj enostavni uporabi in nalivanju. Stekleno posodo kot tudi vse ostale snemljive dele mešalnika lahko čisto enostavno očistite kar v pomivalnem stroju.

Mixer ima za lažje upravljanje zelo lično oblikovan gumb za zanesljiv oprijem, ki omogoča boljšo nastavitev hitrosti. Izbirate lahko med 2 nastavitvama hitrosti in pulzno nastavitvijo, ki zagotavljajo odlične rezultate pri pripravi popolnih napitkov in hrane.

Za vse, ki radi posegate po zdravih obrokih, so Philipsovi mešalniki prava poslastica. Omogočajo vam neskončno možnosti za pripravo okusnih smutijev, napitkov in/ali omak, s čimer je poskrbljeno za vaše zdravje in boljše počutje. Pri tem je na mestu vprašanje – ali sicer dnevno pojeste toliko svežega sadja in zelenjave, kot jo dobimo z enim smutijem?

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply