Za najbolj udobno selitev si izposodite kombi

Vsak, ki se je kadarkoli selil, ve, da to opravilo ni enostavno in da se pravzaprav šele takrat vsak zave, koliko enih stvari dejansko ima v nepremičnini. Če pa selimo še celotno pohištvo in kuhinjske aparate, pa je materiala za selitev še bistveno več. Zato si večina na takem mestu potihem ali naglas zastavi vprašanje: ali bo tega sploh kdaj konec. Če se odločite, da boste selitev speljali sami in ne boste najeli selitvenega servisa, potem vam vsekakor svetujem, da se odločite za najem tovornega kombija. Sicer se veliko ljudi potem odloči raje za renta kombi pri prijatelju, kateremu nič ni treba plačati, vendar pa se potem boji vsake praske, ves čas ima slabo vest, ker mu za najem kombija ni nič plačal, samo gorivo, amortizacija vozila pa seveda ni pokrita.

Če si ne želite imeti neprijetnega občutka pri prijatelju ali znancu in da se vam ne bo treba bati za čisto vsako prasko, ki nastane, saj veste da v takem primeru, ko se najbolj pazi, da se najhitreje zgodi nesreča, potem vam vsekakor toplo priporočam, da se odločite za najem kombija pri katerem od številnih ponudnikov, ki renta kombi pri nas ponujajo. Glede na to, da obstaja res veliko ponudnikov za renta kombi, lahko izbirate zase za najem kombija tako najcenejšega kot zase tudi najbolj primernega glede splošnih pogojev poslovanja. Nekatera podjetja imajo namreč res izjemno zgrešeno politiko za najem kombija, spet druga imajo kakšen drug skriti pogoj, nekatera pa imajo vse splošne pogoje za renta kombi popolnoma jasno napisana, tako da tudi ni možnega drugačnega tolmačenja.

Glede na to vam vsekakor svetujem, da se za najem kombija odločite pri takšnem podjetju, pri katerem je najmanjša možnost za kakšne skrite stroške za renta kombi, ki lahko strošek za najem kombija na koncu izredno podražijo, saj si že na samem začetku v takem primeru lahko izračunate, koliko denarja morate rezervirati za renta kombi. Seveda najem kombija ne predstavlja avtomatsko kar možnost, da vse želene izdelke premestite v svojo novo nepremičnino na tak način, da v kombiju ni treba nič paziti in se lahko z njim dela kar želi, v takem primeru se namreč tudi plača kazen za poškodbe, vendar pa je vseeno bolje, da se odločimo za renta kombi pri uradnih ponudnikih, ker vseeno obstaja manjša možnost za poškodbe, kot če se naredi renta kombi pri prijatelju. Večina podjetij pa najem kombija ne nudi samo za nekaj ur ali pa samo za kakšen dan. Če imate namreč veliko stvari, potem boste kaj hitro lahko ugotovili, da vsega v enem dnevu ne boste mogli preseliti ali pa izredno težko. Zato pri ponudnikih preverite tudi, ali je možno renta kombi najeti samo za en dan, ali pa vsaj za dva dni ali pa še kakšen dan več. Sicer boste plačali za najem kombija nekaj evrov več, ampak boste lahko stvari vseeno vsaj malo lažje preselili, saj ne boste prisiljeni delati le do ene ure, potem pa se bo čas za renta kombi iztekel in boste morali kombinirano vozilo kar vrniti nazaj, pa četudi dela še ne boste imeli v celoti končanega.

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

Leave a Reply