Podjetje A1 časovni zamik nudi za 7 dni nazaj

Najboljši ponudniki časovni zamik ponujajo za cel teden za nazaj, tako da si vsi lahko vedno ogledajo vse kar je na televizijskem sporedu, pa čeprav si ogledajo vse kar se je dogajalo preko tedna šele za vikend. Tudi podjetje A1 časovni zamik nudi za 7 dni nazaj, saj to podjetje spada med najboljše ponudnike te storitve v Sloveniji. Zelo dobra podfunkcija, ki jo omogoča časovni zamik, je snemalnik, ki omogoča, da si določene oddaje, filme ali športne tekme celo posnamete in si jih pogledate šele čez kak mesec oz. kadarkoli oz. kolikokrat koli boste želeli dokler jih ne presnamete z neko drugo oddajo, športno tekmo ali filmom.

Časovni zamik omogoča tudi, da v kateremkoli trenutku ustavite to kar gledate na televiziji ter nadaljujete, ko tako želite

Ves čas, ko gledate televizijo naprava za časovni zamik snema to kar trenutno gledate, zato omogoča, da med gledanjem npr. nekega filma le – tega ustavite, odidete npr. na WC ali zaspanega otroka daste spat ter nadaljujete z gledanjem, ko opravite kar morate. Pogosto se namreč zgodi, da moški kuha kosilo in je hkrati tudi velik navdušenec motorističnih dirk Moto GP, ki je pogosto ravno okoli kosila in če kosilo še ni bilo skuhano pred samim začetkom in je tako potrebno iti premešati ali obrniti tisto kar se kuha, je časovni zamik, ki omogoča snemanje oddaje, ki jo trenutno gledate odlična rešitev. S to podfunkcijo, ki jo omogoča časovni zamik, tako ne boste zamudili, kako Valentino Rossi prehiteva Marca Marqueza tik pred ciljno črto in se nato veseli zasluženega uspeha na dirki. Časovni zamik omogoča tudi, da prevrtite reklame oz. oglasna sporočila naprej ter da vam jih ni potrebno gledati in tako tudi film, ki naj bi trajal uro in pol, tudi dejansko pogledate v uri in pol in ne da gledanje filma traja več kot dve ure, če le – ta ni tako dolg.

admin

Urednik in nadzornik spletnega portala SloProfi.si

You may also like...

Leave a Reply